Verslag St. Barbara avond 2019

Afgelopen zaterdag vierde onze Schutterij het patronesfeest, namelijk het feest van St. Barbara. In de ochtend waren verschillende leden al vroeg in de weer om inkopen te doen, bloemen te verzorgen, eten te maken en de prijzenkast te poetsen. Onze leden verzamelde zich om 17.30u bij Café Star Club en vertrokken richting de Basiliek. Er was een mooie mis, een mis waarin we de overledenen van onze vereniging herdachten, waarin we hebben gebeden voor voorspoed en waarin we onder begeleiding van de diaken St. Barbara hebben aanbeden.

Na de Heilige Mis vertrokken we terug richting ons schutterslokaal alwaar door Marion en Daniëlle een heerlijke maaltijd was voorzien, hiervoor bedankt. Na de maaltijd namen we afscheid van onze oude koningen en koninginnen. Rob & Joyce , Jean & Finy en Roan leverde hun zilver in, nogmaals een woord van dank voor deze kanjers.

De showgroep van JCV de Boschräefkes verzorgde een leuk intermezzo. Nu was het echt tijd om onze nieuwe hoogheden te installeren. Tamara sprak ons alle toe en installeerde met hulp van andere leden ons koningspaar Daniëlle Gulikers & Yves Koumans, ons burgerkoningspaar Nikita Hollanders & Christian Hollanders en onze jeugdkoning Bryan Veenstra. De openingsdans volgde en de avond werd verder geweldig opgeluisterd door DJ Amigo, waarvoor dank.

Er rest ons niets anders dan Café Star Club te bedanken voor het mede mogelijk maken van deze avond en onze leden te bedanken die afscheid nemen van onze vereniging.

Rachelle (to the point) Sipers en Naomi Lemmens, jullie hebben je jaren vol overgave ingezet voor de vereniging en daarvoor chapeau en merci!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *