Aangepast jaarprogramma 2020 ivm Covid-19

Beste schuttersvrienden,

De corona pandemie raakt ook de schutterswereld en laat zijn sporen achter. Helaas zijn er verschillende evenementen afgelast. Ons bondsbestuur van de RKZLSB heeft besloten alle door hun gefaciliteerde evenementen af te lassen. Dit heeft ons als bestuur een lastig besluit doen nemen.

We hebben besloten tot en met het koningsvogelschieten dit jaar alles af te lassen. Ons huidig koningspaar schuift een jaar door. Dit betekent dat er voor niet leden van de schutterij enkel de grote loterij, het kerstbalschieten, het kienen en de st. Barbara avond op de planning staan. Alle genoemde evenementen onder voorbehoud. Voor onze leden zijn wij wel nog van plan enkele leuke en gezellige activiteiten te plannen mits dit weer is toegestaan van uit de overheid.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Afgelast zijn:
– Koningsreceptie
– Mei-den inhalen
– Bondsfeesten
– OLS
– Zlf2020 – Schutterij Schimmert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *