Nicole en Marcel bedankt!

Afscheid van ons schutterslokaal

Begin juni kreeg onze voorzitter telefoon van Marcel en hoorde dat café Star Club na 35 jaar haar deuren ging sluiten. Na dat we de schrik te boven waren kregen we het besef dat we ons Schutterslokaal vaarwel moesten gaan zeggen. Ondanks dat snappen en respecteren wij dit genomen besluit.

Wat een geweldig kasteleinspaar, wat een geweldig schutterslokaal en boven al wat een geweldige ondersteuning voor onze vereniging. De juiste woorden van dank zijn moeilijk te vinden. Op 30 april 2011 opende Koning Breur en Koningin Daniëlle samen met de sappeurs en de vereniging het schutterslokaal. Die zweetdruppels van het “stemke hakken” zijn nog altijd te vinden.

Niks was te gek en alles kon, ook al was Nicole het dan niet altijd met Marcel eens. Uiteindelijk bleek iedere activiteit een succes. Ook de activiteiten op onze schuttersweide, wie was daar als er even niemand achter de tap stond of er problemen waren, dat was Nicole! Wie zorgde samen met Marion voor de buffetten en hapjes in het café, dat was Nicole!

Nu ruim negen jaar later valt dan toch echt het doek. We verliezen niet alleen ons schutterslokaal, we verliezen onze grote steun en toeverlaat. De bussen moeten een andere route gaan rijden, we moeten een nieuwe repetitie ruimte en route zoeken en boven al een nieuw schutterslokaal. Zelfs in deze zoektocht zijn we door Nicole en Marcel gesteund en er restte ons dan ook niks anders dan Nicole en Marcel te benoemen tot Lid van Verdienste der Schutterij St. Barbara.

Nicole en Marcel, chapeau, chapeau, chapeau! Een trotse, maar ook emotionele dank aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *