250ste Bondsfeest van de RKZLSB

Afgelopen zondag was het dan zover, ons laatste feest voor het koningsschieten. Het 250ste bondsfeest van de RKZLSB. We waren deze dag te gast bij schutterij St. George te Simpelveld. Het feestterrein lag op en naast het trein station van de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Een geweldige historische entourage die een mooie toevoeging gaf aan ons cultureel erfgoed. De schietmeester hadden besloten dat er bij het schieten twee zestallen aanbod zouden komen. Het zou een strijd tussen het dames en het heren team worden. Wat was het vol trots dat deze dames de mannen onder de buks hebben weggeveegd. De koningin moest zelfs in alle charme terug komen rennen in haar jurk om even nonchalant haar tweede ronde bolletjes af te schieten. Dames van harte gefeliciteerd!

Dit resulteerde voor de schutterij in de prijzen:

3e prijs Hoogste aantal punten p.o.d.

2e prijs beste houding optocht

2e prijs schieten b klasse dames

2e prijs beste defile

1e prijs mooiste uniform

2e prijs mooiste geheel

Ere prijs beste presentatie

Wij vinden het super dat de vele intensieve repetities van onze commandant zijn vruchten heeft afgeworpen, Rob hiervoor bedankt!

image1.png

Koningsschieten

Aanstaande zaterdag 1 september vindt vanaf 14.00u ons traditioneel koningsvogelschieten plaats. Graag nodigen we u allen uit te komen kijken of zelfs mee te doen voor een te vergeven titel.

Onze schietweide vindt u Tussen de Bruggen achter het terrein van schutterij St. Remigius.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *